έπιπλα oikostrom.gr

Με εμπειρία στο χώρο από το 1963 μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς τα έπιπλα που επιθυμείτε για το σπίτι των ονείρων σας.Επίσης αναλαμβάνουμε την εσωτερική διακόσμηση καταστημάτων και έπιπλα για ξενοδοχειακό εξοπλισμό

*Προσεχώς η σελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με τις νέες σειρές επίπλων που θα διαθέτουμε.

Καναπές για Champion's League

Καθίστε στον αναπαυτικό καναπέ σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας ή με την παρέα σας . Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασσικούς ή μοντέρνους καναπέδες ανάλογα με  το στύλ που σας ταιριάζει.

Όλα για την άνεση σας

Επιλέξτε σε αυτή την κατηγορία προϊόντων την πολυθρόνα σας.Διαθέτουμε πολυθρονάκια για το σαλόνι , πολυθρόνες RELAX με απλό μηχανισμό άλλα και με μηχανισμό για μασάζ . Γιατί πάνω από όλα είναι η άνεση σας.

Τραπεζάκια σαλονιού

Ακολουθήσε τo νέo must  της διακόσμησης συνδυάζοντας το Country Style με το Βιομηχανικό, επιλέξτε από την συλλογή μας  έπιπλα  με συνδυασμό υλικών Μέταλλο & Ξύλο, διαχρονικά υλικά για όμορφο & ζεστό αποτέλεσμα

μπουφές

ΤV-Μπουφές Βιτρίνα

Νέες σειρές συνοδευτικών επίπλων για τον χώρο του σαλονιού . Επιλέξτε ανάμεσα σε μπουφέδες , βιτρίνες και έπιπλα τηλεόρασης για να συμπληρώσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό χώρο.

*Προσεχώς η σελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με τις νέες σειρές επίπλων που θα διαθέτουμε.