Καλάθι

0

H παραγωγή των στρωμάτων της ORION Strom, γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε 11.000 τ.μ στο 12ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Kιλκίς. Η επιλογή κορυφαίων ευρωπαϊκών πιστοποιημένων υλικών, η πολυετής τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και τελευταίας γενιάς εξοπλισμός σε μηχανήματα, δημιουργεί μοναδικά στρώματα σε ποιότητα και εμφάνιση.Η παραγωγική διαδικασία των στρωμάτων, ξεκινάει από την κατασκευή των ελατηρίων bonnell ή pocket, τη σύνθεσή τους σε τελάρα, το καπιτονέ και την επεξεργασία των αφρώδη υλικών. Ολοκληρώνεται με την τελική σύνθεση και την ραφή του στρώματος. Τα στρώματα της ORION Strom δεν αποθηκεύονται, κατασκευάζονται κατευθείαν με την παραγγελία και αποστέλλονται στον τελικό καταναλωτή. Ανάλογα με την ποιότητα του στρώματος γίνεται η σύνθεση με προσεκτική επιλογή των υλικών

Λόγω της αυξημένης παραγωγής και των πολλαπλών τύπων και ποιοτήτων στρωμάτων, υπάρχει ανάγκη για πολλαπλές συνθέσεις καπιτονέ. Αυτό επιτυγχάνεται με τις ηλεκτρονικές  καπιτονιέρες.

Ανάλογα με την παραγωγή, κάθε μηχανή προγραμματίζεται για την παραγωγή ενός τύπου καπιτονέ. Κάθε μηχανή συντηρείται εντατικά για να παράγει άριστης ποιότητας καπιτονέ χωρίς λάθη.

Η γραμμή αυτόματης παραγωγής πολυεστερικής μπίλιας, επεξεργάζεται τον πολυεστέρα και παράγει πολυεστερικό μπιλάκι, που χρησιμοποιείται στην γέμιση μαξιλαριών και όχι μονο.

Τα ελατήρια παράγονται εξολοκλήρου από την ORION Strom από την αγορά του σύρματος μέχρι και την τελική κατασκευή του στρώματος. Τα ελατήρια bonnell πλέκονται σε τελάρα με σωστό τρόπο.

Παράγονται σε τελάρα 3 τύπων bonnell, με σύρμα, 2,3 mm, 2,4 mm και Mini bonnell 2,0 mm. Ο κάθε τύπος είναι διαφορετικός, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο  αριθμό στρωμάτων.

Τα ελατήρια,συνδέονται  με ειδική κόλα φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τελικά σχηματίζεται το  τελάρο στις διαστάσεις που χρειάζεται και στις επιθυμητές 3-5-7 ζώνες και  multizone.

H μηχανή αυτόματης κοπής αφρολέξ, χρησιμοποιείται για την γρήγορη και ακριβή κοπή των αφρώδη υλικών.

Ο παντογράφος κοπής  χρησιμοποιείται για την κοπή ιδιαίτερων σχεδίων και μεγεθών αφρολέξ.

Τα ιδιαίτερα σημεία του στρώματος, όπως οι χειρολαβές, παράγονται από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Τα πλαϊνά του στρώματος διαμορφώνονται για τις ποιότητες & τα σχέδια της εταιρείας.

Το ρέλιασμα του στρώματος γίνεται με επιμέλεια και με ιδιαίτερη προσοχή.

Με την μηχανή ρελιάστρα ολοκληρώνεται η διαδικασία σύνθεσης του στρώματος.

 

 

Παρέχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το κρεβάτι σας. Πολυτελή επιστρώματα memory foam, πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα με μοναδική αίσθηση και βάσεις στρωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης και ορθοπεδικό τελάρο.

 

ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

.

Κείμενο σε ομιλία

ΚΛΕΙΣΙΜΟ