Η παραγωγική διαδικασία των στρωμάτων.Ξεκινάει από την κατασκευή των ελατηρίων μπονέλ ή πόκετ και τη σύνθεσή τους σε τελάρα ενώ υστερα γίνεται το καπιτονέ και η επεξεργασία των αφρώδη. Τελικά ολοκληρώνεται με την τελική σύνθεση και την ραφή του στρώματος ενώ τα στρώματα μας δεν αποθηκεύονται. Κατασκευάζονται κατευθείαν με την παραγγελία και αποστέλλονται στον τελικό καταναλωτή και ανάλογα με την ποιότητα του στρώματος γίνεται η σύνθεση με προσεκτική επιλογή των υλικών.

Λόγω της αυξημένης παραγωγής και των πολλαπλών τύπων και ποιοτήτων στρωμάτων, υπάρχει ανάγκη για πολλαπλές συνθέσεις καπιτονέ και αυτό επιτυγχάνεται με τις ηλεκτρονικές καπιτονιέρες.

Ανάλογα με την παραγωγή, κάθε μηχανή προγραμματίζεται για την παραγωγή ενός τύπου καπιτονέ και κάθε μηχανή συντηρείται εντατικά για να παράγει άριστης ποιότητας καπιτονέ χωρίς λάθη.

Η γραμμή αυτόματης παραγωγής πολυεστερικής μπίλιας, επεξεργάζεται τον πολυεστέρα και παράγει πολυεστερικό μπιλάκι, που χρησιμοποιείται στην γέμιση μαξιλαριών και άλλων προϊόντων.

Τα ελατήρια παράγονται από μας από την αγορά του σύρματος μέχρι και την τελική κατασκευή του στρώματος ενώ τα ελατήρια bonnell πλέκονται σε τελάρα με σωστό τρόπο.

Παράγονται  3 τύποι bonnell, με σύρμα 2,4 mm και Mini bonnell 2,0 mm. Ο κάθε τύπος είναι διαφορετικός, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο  αριθμό στρωμάτων.

Τα ελατήρια,συνδέονται με ειδική κόλα φιλική προς τον άνθρωπο &περιβάλλον & τελικά σχηματίζεται το τελάρο στις διαστάσεις που χρειάζεται και στις επιθυμητές ζώνες.

Μηχανή κοπής αφρολέξ, χρησιμοποιείται για την ακριβή κοπή των αφρώδη υλικών.

Ο παντογράφος κοπής  χρησιμοποιείται για κοπή ιδιαίτερων σχεδίων και μεγεθών αφρολέξ.

Ιδιαίτερα σημεία του στρώματος, όπως οι λαβές, παράγονται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανές.

Τα πλαϊνά του στρώματος διαμορφώνονται για τις ποιότητες & τα σχέδια της εταιρείας.

Το ρέλιασμα του στρώματος γίνεται με επιμέλεια και με ιδιαίτερη προσοχή.

Με την μηχανή ρελιάστρα ολοκληρώνεται η διαδικασία σύνθεσης του στρώματος.

Oλοκληρώστε τον ύπνο σας
Παρέχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το κρεβάτι σας. Πολυτελή επιστρώματα memory foam, πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα με μοναδική αίσθηση και βάσεις στρωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης και ορθοπεδικό τελάρο.

ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

.