Στρώματα

 Νέα προϊόντα & στρώματα σε απίθανες τιμές για το 2019 . Δείτε την σελίδα των προσφορών μας   ΕΔΩ

 

Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια μας  έχουν πιστοποίηση για την ποιότητα τους. Μαξιλάρια όπως το 100% φυσικό latex που κατασκευάζονται μόνο στο εξωτερικό, είναι από παράγωγους με πιστοποιητικά για την διαδικασία παραγωγής τους.

Υποστρώματα

Προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη και κατασκευάζονται με ποιοτικές πρώτες ύλες.Η νέα σειρά υποστρωμάτων σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό στρώμα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε ελκυστικές τιμές.

Στρώματα

Η εταιρεία μας παρέχει μοναδικές προτάσεις, ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και μια μεγάλη συλλογή στρωμάτων που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές προδιαγραφές με ένα δυναμικό και ισχυρό positioning.

Κρεβάτια

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την μακροζωία ενός στρώματος είναι η βάση ή το κρεβάτι που τοποθετείτε το στρώμα καθώς  και η ποιότητα του τελάρου. Εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ανωστρώματα

Το ανωστρώμα χρησιμοποιείται είτε για να βελτιώσει την αίσθηση του ήδη υπάρχον στρώματος ή να ενισχύσει την αίσθηση στο καινούργιο σας στρώμα. Τα ανωστρωματά μας τα κατασκευάζονται με πιστοποιημένες πρώτες ύλες.

3d wall panel

Εάν αγοράσατε  στρώμα ή κρεβάτι  διακοσμήστε των χώρο πίσω από το κεφαλάρι της κρεβατοκάμαρας με 3d wall panel και απογειώστε την αισθητική του δωματίου σας. Βάφονται  μονό με χρώματα  νερού πχ. πλαστικό χρώμα.

Επιστρώματα

Θα αφήνατε το smartphone σας, χωρίς θήκη η προστατευτικό οθόνης? Εαν οχι, σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα επίστρωμα για να προστατέψετε το στρώμα σας από ίδρωτα, υγρά, λεκέδες κ.α.Ξενοιάστε τώρα από τους λεκέδες.

Βρεφικό δωμάτιο

Επισκευφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε των προσφορών μας.Παρέχουμε μοναδικές προτάσεις, ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και μια μεγάλη συλλογή στρωμάτων,επίπλων & υφασμάτων.

Ξύλινη ραφιέρα

Σκάλωσες  ???..

Αν ναι αποκτησέ την τώρα ΕΔΩ σε τιμή γνωριμίας

Η επιχείρηση μας   και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα oikostrom.gr παρέχουν μοναδικές προτάσεις, ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ύπνου , επίπλων & υφασμάτων επιπλώσεων που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές προδιαγραφές